İŞKUR 40 bin liranın üzerinde maaş çalıştıracak eleman arıyor

İŞKUR 40 bin liranın üzerinde maaş çalıştıracak eleman arıyor
 Yazar / Öğretmen MEB
Son dönemde yaşanan ekonomik gelişmelerin ardından İŞKUR 40.000 liranın üzerinde maaş vererek çalıştıracağı elemanları açıkladı. Peki hangi meslek grubunda bulunan kişiler 40.000 liranın üzerinde maaş verecek olan işlere İŞKUR üzerinden başvuruda bulunabilecekler.

Ülkemizde yer alan üniversite mezunu işsizlerin yanında İŞKUR daha çok ara eleman olarak kabul edilen meslek sahibi kişilere yüksek ücretlerle iş şansı tanımaktadır. söz konusu durum İŞKUR'un insiyatifinde değildir. Mevcut piyasanın ihtiyaçları bunu gerektirdiği için söz konusu durum meydana gelmiştir.

Türkiye'de iş hayatı genel olarak daha çok ara eleman olarak tabir edilen teknisyen ve meslek sahiplerine yönelik fırsatlar sunacak şekilde eleman ihtiyacına sahiptir.

Peki bu meslekler nelerdir?

Telsiz-telefon operatörü

Teknik servis elemanı

Teknik ressam

Beden işçisi

Tır-çekici şoförü

Aşçı yardımcısı

Temizlik görevlisi

Ön muhasebeci

Terzi

Şoför

Büro işçisi

Başvurular http://esube.iskur.gov.tr adresi üzerinden e devlet şifresi kullanılarak yapılacaktır.

Öğretmen Meb/ ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.