İkinci el araba almak isteyenler için o banka 400 bin TL taşıt kredisi sunacak Detaylar açıklandı...

İkinci el araba almak isteyenler için o banka 400 bin TL taşıt kredisi sunacak Detaylar açıklandı...
İş Bankası, ikinci el otomobiller için 400.000 TL'ye kadar taşıt kredisi sunarak piyasadaki diğer bankalara göre daha düşük maliyetlerle finansman desteği başlattı. Bu yeni kredi paketi, artan otomobil maliyetlerine rağmen alıcılar için cazip bir seçenek oluşturuyor.

Sıfır araç almak neredeyse hayal. Araba almak isteyen vatandaşlar birikimlerine ek bankaların sunduğu taşıt kredilerine yönelmiş durumda. O banka ikinci el otomobil almak isteyen vatandaşlara 400 bin TL taşıt kredisi vereceğini açıkladı.

İş Bankası ikinci el otomobil alımları için 400.000 TL'ye kadar taşıt kredisi sağlayan yeni bir finansman kampanyası başlattı. Bu kampanya diğer bankalara kıyasla daha düşük maliyetler ve cazip faiz oranları sunarak alıcıların ilgisini çekiyor. Banka 36 ay vade ile sunulan bu kredi paketiyle müşterilerin aylık 24.757 TL taksitle toplamda yaklaşık 893.000 TL geri ödeme yapmasını sağlıyor.

Kampanya %399 faiz oranıyla rekabetçi bir seçenek sunarken 400.000 TL ile 800.000 TL arasındaki araçlar için %50 oranında kredilendirme imkanı veriyor. İş Bankası'nın sunduğu bu kredi paketi düşük faiz oranları ve esnek ödeme seçenekleri ile ikinci el araç almak isteyenler için ekonomik ve pratik bir çözüm sunuyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.