FORD o model araçta indirime gitti: Meraklısına 1 Milyon altında araç imkanı

FORD o model araçta indirime gitti: Meraklısına 1 Milyon altında araç imkanı
Ford Türkiye'deki satışlarını artırma hedefiyle Temmuz ayında yenilenen Ford Tourneo Courier modelini cazip fiyatlarla satışa sundu. Bu model hem ticari hem de aile kullanımları için ideal olup geniş iç hacmi yüksek güvenlik standartları ve kullanıcı dostu teknolojileriyle öne çıkıyor. Ford’un bu indirimli fiyat stratejisi markanın pazar payını genişletmeye yönelik önemli bir adım olarak değerlendiriliyor. FORD o model araçta indirime gitti: Meraklısına 1 Milyon altında araç imkanı

Ford Türkiye'deki satışlarını artırmak amacıyla birçok modelinde büyük indirimler sunuyor. Bu indirimlerden biri de yenilenen Ford Tourneo Courier modelinde geçerli olup aracın fiyatı 870.900 TL’den başlıyor.

FORD o model araçta indirime gitti: Meraklısına 1 Milyon altında araç imkanı

Tourneo Courier 1.0 litrelik benzinli motor ve 6 ileri manuel vitesle donatılmış performansı ve yakıt tüketimiyle dikkat çekiyor. Hem ticari hem de aile kullanımı için ideal olan bu model geniş iç hacmi yüksek güvenlik standartları ve kullanıcı dostu teknolojileriyle öne çıkıyor.

Bu cazip fiyatlandırma stratejisi Ford’un pazar payını genişletme hedefinin bir parçası. Ford sıfır araç almayı düşünenler bu fırsatı değerlendirebilirler.

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Öğretmenmeb.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.