Emekliye düşük faizli bayram kredisi! Ayda 1.000 TL ödeyerek, 20.000 TL toplu kredi nasıl alınır?

Emekliye düşük faizli bayram kredisi! Ayda 1.000 TL ödeyerek, 20.000 TL toplu kredi nasıl alınır?
PTT'nin emekliye özel bayram kredisi başvuruya açıldı. Acil nakit ihtiyacını karşılamak isteyen emekliler, düşük faizli bayram kredisine nasıl başvuracak? İşte detaylar

Emeklilik döneminde oluşan masrafları karşılamakta zorlanan dar gelirli ailelere müjde Aktif Bank'tan geldi. Emekliye özel PTT kredisi Türkiye'nin hemen her köşesinde açılan PTT merkezlerinden alınabilecek.

PTT'nin bayrama özel sunduğu kredi tutarı 100.000 TL'ye kadar artabiliyor. Kredi talepleri en yakındaki PTT'den istenebiliyor. Kişiye özel faiz oranları ile talep edilen kredi kısa sürede hesaba yatıyor.

Bayram öncesinde oluşan gıda, giyim harcamasını gönül rahatlığı ile yapmak isteyenler, tatil planı bulunanlar için 20.000 TL toplu ödeme 36 ay vade ile taksitlendirilecek.

Üstelik piyasalarda faiz oranı %5'e yaklaşmışken PTT Aktif Bank ayrıcalığı ile kredi faizlerini emekliye özel %3,19'da sabitledi.

Düşük Faizli Kredi Teklifinden Faydalanmak İsteyenler Ne Yapacak?

PTT acil nakit ihtiyacı olan emekliye sunduğu kefilsiz ve şartsız emekli kredisi için PTT şubesine giderek kredi tutarı talep edilebilir. Geri ödemede kolaylık sunan PTT'nin ihtiyaç kredisine başvuruda bulunacakların yapması gereken geri ödeme aşağıdaki tablodan incelenebilir:

  • Kredi tutarı: 20.000 TL

  • Kredi vadesi: 36 ay

  • Kredi faiz oranı: %3,19

  • Kredi aylık taksit tutarı: 1.079 TL

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.