Altın yatırımcısı o hatayı yaparsa büyük zarar edecek

Altın yatırımcısı o hatayı yaparsa büyük zarar edecek
Son zamanlarda rekor üstüne rekor kırarak yatırımcısına kar ettiren altın dikkatleri üzerine çekmektedir. Peki altın yatırımcısı ne yaparsa büyük zarar edecek?

Gram altının 2511 lira seviyelerindedir. Temmuz ayının ikinci haftası altın fiyatları açısından çok kritik bir öneme sahip. Açıklanacak Amerikan Merkez Bankasının faiz kararının altın fiyatları üzerinde önemli etkiler yapabileceği otoriteler tarafından kabul edilmektedir. Haziran ayında düşüş gösteren altın, temmuz ayında yükseliş trendine girecek. Ağustos ayında ise altın fiyatlarının rekorlar kırması beklenmektedir.

Altın Yıl Sonunda Kaç Lira Olacak?

Haziran ayında 2420 lira seviyelerinde olan gram altının bugün itibarıyla 2520 lirayı görmesi söz konusu altın fiyatlarının yılbaşına doğru 3500 liraları göreceği düşünülmektedir. Ancak altın yatırımcısının haziran ayındaki düşüş sebebiyle altını elinde çıkarması durumunda yatırım tarihinin en büyük zararını edeceği de ortadadır.

Öğretmen Meb/ ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.