Almanlar o şehirlere akın edecek

Almanlar o şehirlere akın edecek
Ülkemizin en büyük turist gruplarından olan Alman vatandaşları bu sene de okulların tatil olmasının hemen ardından almış oldukları paket tatillerle ülkemize gelecekler.

Ülkemiz son yıllarda özellikle Rus ve Ukraynalı turistlerin Mısır'ı da tatil rotası olarak belirlemeleri sebebiyle yabancı turist konusunda endişeye kapılmıştı. Söz konusu yabancı turist boşluğunu Alman vatandaşları dolduracak.

Avrupa'da okullar temmuz ayında tatil olacak. Bu sebepten Alman vatandaşları temmuz ayının ortasından itibaren ülkemize gelmeye başlayacaklar. Bunda en büyük faktörlerden biri de Almanya'da yaşayan gurbetçilerimizdir.

Gurbetçilerimizin bir çoğu bayram tatilini Almanya'da veya memleketlerinde geçirdiler. Ancak temmuz ayının ikinci haftasından itibaren gurbetçiler tatil yörelerimize akın akın gelecekler. Ayrıca gelecek olan turistler çoğunlukla Akdeniz ve Ege'nin güzide tatil yerleri olan; Muğla, Aydın, İzmir, Balıkesir, Antalya illerine gelecekler. Ortalama ise 15 gün civarı konaklayacaklardır.

Öğretmen Meb / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Öğretmenmeb.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.