Aile destek yardımı uzatılacak mı? Yeni destek yardımı mı geliyor?

Aile destek yardımı uzatılacak mı? Yeni destek yardımı mı geliyor?
Aile destek yardımı alan birçok vatandaş bu önemli bilgiyi merak ediyor. Mevcutta alan aileler son ödemelerini alıp programı tamamlayacaklar. Söz konusu Aile destek yardım paketi için yeni bir isim mi düşünülüyor? yoksa aynı program uzatılacak mı? İşte ayrıntılar...

Aile Destek Programı Temmuz 2024 ödemeleriyle sona eriyor. Hane içi gelir durumuna göre belirlenen ve Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından sağlanan bu destek ödemeleri Haziran ayında uzatılmış ancak programın süresinin yeniden uzatılmasına dair bir açıklama yapılmamıştır.

Vatandaşlar ödemelerin 15-31 Temmuz tarihleri arasında hesaplarına yatmasını bekliyor. Ödeme kontrolü için e-Devlet üzerinden "Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı" "Sosyal Yardım Bilgileri Sorgulama" ekranından T.C kimlik numarası ile ödeme durumlarını hızlıca bilgi almak mümkün.

Henüz yeni destek paketi açıklanmadı. Kulislerden gelen bilgilere göre yardım programı değiştirilebilir, uzatılabilir yada yeni bir program adı açıklanabilir. Bekleyip göreceğiz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.