2 milyon TL'lik ev aylık 6.600 TL taksitle nasıl alınır?

2 milyon TL'lik ev aylık 6.600 TL taksitle nasıl alınır?
Hiç evi olmayan taksitle nasıl ev alabilir? Birevim 2 milyon TL'lik konut kredisi teklifine ek banka kampanyaları haberimizde...

Son dönemlerde merak konusu olan bu sorunun yanıtı aranıyor. Pek çok özel kurum ilk kez ev sahibi olacaklara farklı fırsatlar sunarken devletin destekleriyle de bu süreç daha kolay hale geliyor. Uzun süredir kiracı olanlar ve kiracılıkta sıkılanlar için bankaların konut kredisi kampanyalarına ek belirli kurumların taksitli konut kampanyaları da bulunuyor.

Birevim 2 milyon TL'lik kredisi ve peşinatsız konut kredisi teklifi ile alıcılarını bekliyor. Aylık 6.600 TL'den başlayan taksitlerle ev sahibi olabilmenin yolunu açıyor. Yalnızca bu da değil. Banka kampanyaları da bu süreçte konut sahibi olmak isteyen vatandaşlara destek veriyor.

Akbank Temmuz ayına özel %3,05 faiz oranıyla 100.000 TL'ye kadar krediyi 120 ay vadeyle hesaba yatırıyor. Akbank'ın bu teklifinden faydalanmak isteyenler ayda sadece 3.600 TL ödeyerek 100.000 TL'lik kredinin sahibi oluyor.

Bankaların Konut Kredisi Kampanyaları

Temmuz kampanyalarından faydalanmak isteyenler Ziraat Bankası'nın 1 milyon TL'lik konut kredisine başvuruda bulunabilir. 120 ay vadeli kredinin aylık taksit tutarı 354.747 TL'ye denk geliyor.

Yıl içinde sunduğu indirimli kampanyaları ile dikkat çeken İş Bankası 1 milyon TL'lik konut kredisi kampanyası ile yeni aya damga vuruyor. 120 ay vadeli kredinin aylık taksit tutarı 33.215 TL'ye denk geliyor.

Garanti BBVA konut sahibi olmak isteyenler için limitleri arttırdı. 3 milyon TL'ye çıkardı. Kişiye özel ayrıcalıklı tekliflerle esnek ödeme fırsatı sunan bankanın 240 aya varan vadeli kredi teklifi başvuruya açıldı. Garanti BBVA 240 ay vadeli 2 milyon TL konut kredisi aylık taksit tutarı 73.412 TL'ye denk geliyor.

Öğretmen Meb / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.