100 bin TL düşük faizli ihtiyaç kredisi! Üstelik 3 ay erteleyebiliyorsunuz

100 bin TL düşük faizli ihtiyaç kredisi! Üstelik 3 ay erteleyebiliyorsunuz
 Yazar / Öğretmen MEB
Vatandaşların yüksek faiz oranları nedeniyle ihtiyaç kredisi çekmeden önce tereddüt etmeleri anlaşılır bir durum. Ancak, İNG Bank yeni bir fırsat sunarak bu endişeleri hafifletmeyi hedefliyor. İNG Bank, 50 bin TL tutarındaki ihtiyaç kredisi için cazip koşullar açıkladı. Bu fırsat, yüksek faiz oranlarına rağmen kredi kullanmayı düşünenler için değerlendirilmesi gereken bir seçenek olarak öne çıkıyor.

Son dönemde Türkiye'deki ekonomik gelişmelerle birlikte vatandaşlar bankaların sunduğu ihtiyaç kredisi imkanlarını incelemeye devam ediyor. Araştırma meraklısı vatandaşların imdadına ise İNG Bank'tan cazip bir teklifle yetişti. Banka ilk defa müşterisi olacaklar için özel bir ihtiyaç kredisi kampanyasını duyurdu.

" Özel ihtiyaç kredisinde yeni müşterilere %3,69 faiz oranı ile 36 ay vadede 50 bin TL %3,74 faiz oranı ile 24 ay vadede 100 bin TL kredi imkanı sunuluyor. "

Söz konusu başvuru yapanlara 3 ay ertelemeli 100.000 TL'ye kadar kredi fırsatı da tanınıyor. İhtiyaç kredisi hesaplama aracı ve İNG Mobil üzerinden yapılacak başvurularla bu avantajlardan yararlanmak mümkün.

İNG Bank ilk kez Turuncu Ekstra hesap açan müşterilere de 5.000 TL'ye kadar %0 faiz oranından 50.000 TL'ye kadar ise %3,57'den başlayan faiz oranlarından yararlanma imkanı sunuyor.

Öğretmen MEB / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.