2024 KPSS Son 14 gün! Genel Tekrar nasıl yapılır? En Çok İzlenen KPSS son tekrar videoları…

2024 KPSS Son 14 gün! Genel Tekrar nasıl yapılır? En Çok İzlenen KPSS son tekrar videoları…
KPSS 2024 Lisans sınavına son 14 gün kala nasıl daha verimli olunur? İşte sınav dönemi youtube’da en çok izlenen o videolardan bazıları…

2024 KPSS sınavına son 14 gün kaldı. Bu yıl sınava ilk kez girecek üniversite son sınıf öğrencileri ile yıllardır emek vererek ter döken mezunlar 14 Temmuz’da emeklerinin karşılığını almak için sınav merkezlerinde yer alacak.

Sınava adım adım son hazırlıklar devam ederken günlük deneme çözümleri yapılarak sınav stresini azaltmak mümkün oluyor. Öte yandan bazı kurumlar son 14 güne özel bölgesel KPSS kampları ile online soru çözümü uygulaması da yapabiliyor.

KPSS Lisans, Genel Kültür, Genel Yetenek, Eğitim Bilimleri sınavına girecekler için son tekrara uygun işte birkaç örnek video:

  • 2024 KPSS Tarih genel tekrar Aydın Yüce

  • 2024 KPSS Matematik tek videoda genel tekrar İlyas Güneş

  • 2024 KPSS Türkçe tek videoda genel tekrar Kadir Gümüş

  • 2024 KPSS Tarih tek videoda genel tekrar Ramazan Yetgin

  • 2024 KPSS Vatandaşlık genel tekrar anayasa ve temel haklar Yasin Yıldız

  • Gelişim Psikolojisi tek videoda genel tekrar Bülent Tanık KPSS 2024

  • KPSS İnkılap Tarihi genel tekrar Ramazan Yetgin

Tüm Bu Çalışmalara Ek Olarak

ÖSYM'nin PDF halinde KPSS çıkmış soruları için tıkla

KPSS Express yıl sonu genel tekrar kampları, KPSS Uzaktan eğitim yıl sonu genel tekrar semineri ve online deneme sınavları incelenebilir.

Öğretmen Meb / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.