2024 KPSS önlisans sınav giriş belgesi görüntüleme ekranı

2024 KPSS önlisans sınav giriş belgesi görüntüleme ekranı
 Yazar / Öğretmen MEB
Bu yıl KPSS önlisans sınavına girecek öğrenciler araştırmaya başladı. 2024 KPSS önlisans sınav yerleri açıklandı mı? Hangi gün belli olacak? Sınav binası, sınav salonu, sınav sıra numarası sorgula…

Memur olmak ve devlette çalışmak isteyenler bu yıl KPSS önlisans sınavına girecek. Eylül ayında uygulanacak sınav için giriş belgeleri nasıl görüntülenir? sorusu araştırılmaya başlandı.

13 Haziran tarihinde başlayan ve 2 Temmuz tarihinde sona eren başvuru işlemlerinin ardından araştırmalar başladı. KPSS önlisans sınavına girmeden önce adayları yanında bulundurması gereken sınav giriş belgeleri ne zaman görüntülemeye açılacak?

2024 KPSS Önlisans Sınavı Giriş Belgesi Görüntüle!

1 Eylül 2024 tarihinde gerçekleştirilecek KPSS önlisans sınavı için sınav giriş belgesi görüntüleme ekranı sınavdan yaklaşık 10 gün önce görüntüleme açılacak. Bu durumda konuyla ilgili ilk resmi açıklamanın Ağustos ayının son haftası yapılması bekleniyor.

KPSS önlisans sınav giriş yerleri 20 Ağustos tarihi itibariyle ÖSYM'nin internet sitesi üzerinden görüntülenebilecek.

Öğretmen Meb / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.