2024 AÖF Final sınavı sonuçları açıklandı! Onlar aynı dönemi tekrar okuyacak!

2024 AÖF Final sınavı sonuçları açıklandı! Onlar aynı dönemi tekrar okuyacak!
2023-2024 AÖF final sınavı sorgulama ekranı görüntülemeye açıldı mı? Üç oturum şeklinde uygulanan AÖF sınav sonuçları nasıl görüntülenebilir?

Doğru ve yanlış cevap dikkate alınarak yıl sonu sınavının %70'i başarı notunu belirleyecek olan AÖF sınav sonuçları ile ilgili meraklı bekleyiş başladı. 25 ve 26 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilen Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi sınavlarının sonuçları ne zaman ilan edilecek?

25 ve 26 Mayıs tarihlerinde üç farklı oturumda gerçekleşen AÖF sınavı 81 ilde hazırlanan sınav merkezlerinde sorunsuz şekilde tamamlandı. 25 Mayıs günü saat 09.30'da başlayan sınavlar 26 Mayıs günü saat 15.00'da 3 oturum ile sona erdi.

AÖF Sınav Soru Ve Cevap Anahtarı Paylaşıldı mı?

AÖF bahar dönemi final sınavı çıkmış soru ve cevap anahtarı 27 ve 31 Mayıs tarihleri arasında ilan edildi. Sırada sonuç ekranı için araştırmalar başladı. AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

Ders geçme notunun alt sınırı 35 olan AÖF sınavında başarılı olanlar bir sonraki yıl eğitimine devam edebilecek. Bu sebeple AÖF sınav sonuçları merak ediliyor.

AÖF sınav sonuçları 4 Haziran Salı günü ilan edildi. Sınav sonucunu kontrol etmek isteyen aof.anadolu.edu.tr adresini ziyaret ederek Öğrenci Otomasyon Sistemi üzerinden sorgulama yapabilir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.